IZVOR
Foto: Printscreen, youtube

Novi Diznijev film “ Glavni heroj“ o svetu video igrica, u kome glavnu ulogu tumači holivudska zvezda Rajan Rejnolds, tek treba da stigne u bioskopske sale širom sveta – a najnoviji trejler sugeriše da je film mnogo dubokoumniji nego što se na prvi pogled činilo.

Trejler prati Rajana Rejnoldsa, lika koji isprva ne shvata da učestvuje u video igrici, sve dok ne odluči da je pravo vreme da spase virtuelni svet od brutalnih ubistava i torture kroz koji likovi prolaze. Ubrzo shvata da kada se nalazite u svetu u kojem “ništa nema pravo značenje”, jedino je bitan odnos koji stvarate sa drugima – u njegovom slučaju, sa Džudi Komer, zvezdom serije “Ubiti Iv”, koja u ovom filmskom ostvarenju tumači jednog od igrača u virtuelnom svetu.

U trejleru takođe saznajemo da će život ovih likova u pravom svetu imati veliko značenje za samu radnju filma – između ostalog, a kada je reč o filmu – Džudi će imati problema sa svojim dečkom zbog odnosa sa Rajanom u video igri.

“Glavni heroj” će svoju svetsku premijeru imati u bioskopima ovog decembra, tačnije 11. decembra – nakon što je prvobitni datum (3. jul) otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Trejler možete pogledati u nastavku.

 

Članak Rajan Rejnolds u novom Diznijevom superherojskom filmu se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara