IZVOR

Gigi Hadid Zayn Malik zvanično su roditelji: par je dobio prvo dete 23. septembra, a prema prvim informacijama, mama i beba osećaju se dobro.

Prvu fototografiju, na kojoj se nalazi ruka male devojčice, objavio je na društvenim mrežama ponosni tata.

„Naša devojčica je ovde, zdrava i prelepa,“ napisao je on.

„Rečima ne mogu da opišem šta sada osećam. Ljubav koju osećam za ovo malo ljudsko biće neobjašnjiva je. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je zovem mojom i zahvalan na životu koji ćemo imati zajedno,“ dodao je.

Pre nego što se porodila, Gigi je sredila stan na Menhetnu u kome će živeti: pogledajte ga ovde.

Da se Gigi porodila, spekulisalo se još prošle nedelje, kada je njen otac Mohamed Hadid na Instagramu objavio poruku upućenu unuci.

Gigi i Zayn u turbulentoj su vezi koju su često prekidali od 2015. godine. Početkom ove godine ponovo su uslikani zajedno, a vesti o trudnoći manekenka je podelila u intervjuu sa Jimmyjem Fallonom.

Sem fotografija trudničkog stomaka i pokojeg intervjua, Gigi se nije mnogo oglašavala niti pojavljivala u javnosti, navodeći da je to učinila jer je želela da uživa u trudnoći.

„Pisala sam dnevnik i nisam želela da brinem o stvarima poput toga šta ću danas da objavim na društvenim mrežama,“ rekla je.

Članak Gigi Hadid i Zayn postali roditelji: Pogledajte prvu fotografiju male devojčice se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara