IZVOR

Iako je u jednom trenutku govorila da o privatnom životu neće pričati u javnosti, čini se da se Demi Lovato u potpunosti predomislili i sada priča – samo o tome.

Pevačica, koja je prošle nedelje objavila single „OK not to be OK“, u novom intervjuu je otkrila detalje potencijalnog venčanja.

Ona i Max Ehrich verili su se nedavno, nakon 6 meseci veze, a čini se da oboje jedva čekaju da stupe u brak, čak iako to podrazumeva da neće biti velikog venčanja.

„Volela bih da se u tajnosti venčam, ne samo zbog pandemije, već i zbog toga što mi je život stalno u žiži javnosti, a želim da taj trenutak bude samo za mene i njega,“ rekla je ona sajtu PopCrush.

„Sa druge strane, želim da proslavim ovaj dan sa prijateljima i porodicom, ali to ne mogu sve dok se pandemija ne okonča, jer situacija nije sigurna,“ nastavila je Demi.

„Tako da… sada razmišljamo da li da se venčamo u tajnosti, a onda pravimo veliku svadbu kasnije. Sve je u procesu planiranja,“ dodala je.

Demi je ispričala i kako zamišlja venčanje – i ne, neće nositi venčanicu.

„Imam neku viziju kako želim da taj dan izgleda – ne bih da mnogo otkrivam, ali haljina definitivno neće biti bela,“ rekla je i dodala da savršenu venčanicu već traži.

Članak Demi Lovato o venčanju: Ne mogu da čekam da se pandemija završi se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara