IZVOR

Fanovi k-pop senzacije BLACKPINK ubeđeni su da njihov omiljeni sastav sprema pesmu sa američkom reperkom Cardi B.

Izdavačka kuća YG Entertainment objavila je prve detalje albuma grupe, koji se već sada može naručiti preko zvaničnog sajta.

Najvećim fanovima biće na raspolaganju čak 4 verzije albuma, sa raznim dodacima, a onim oštrog oka uspelo je da se pričini i ime Cardi B, na jednoj od fotografija.

I dok jedni veruju da uopšte nije u pitanju reperka, drugi su ubeđeni da je YG Entertainent namerno ostavio reperkino ime na albumu, kako bi se o tome spekulisalo do izlaska albuma. Ipak, na listu pesama moraćemo da sačekamo još neko vreme.

U svakom slučaju, fanovi su srećni zbog promocije koju BLACKPINK dobija otkako je najavljeno da će u oktobru objaviti prvi album.

Podsetimo, početkom godine organizovani su protesti protiv izdavačke kuće, koju su fanovi optužili za zanemarivanje devojaka i nedovoljnu promociju, uprkos tome što su jedna od najtraženijih k-pop grupa ikada.

Zbog toga se čini da BLACKPINK tek predstoji blistava karijera: pesme sa Lady Gagom Selenom Gomez, kao i prvi comeback singl How You Like That više su nego uspešni, tako da možemo samo da pretpostavimo šta će se dogoditi kada album bude objavljen.

Članak Evo zašto fanovi misle da BLACKPINK imaju pesmu sa Cardi B se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara