IZVOR

TikTok je u potpunosti eksplodirao tokom karantina, zbog toga što smo imali nebrojeno mnogo sati na raspoloaganju, kako bismo u nedogled skrolali feed, koji na ovoj društvenoj mreži nema kraja. Iako je ova aplikacija poznata po smešnim video snimcima i plesu, na njoj možeš da pronađeš i modnu inspiraciju.

Neki bi rekli da Charli D’Amelio, Addison Rae, Daisy Keech i ostale influenserke furaju jedan te isti stil, ali to ne znači da ga ne nose dobro. Pogledaj šta smo izvojili za tebe i javi nam ako se inspirišeš!

Tie-Dye garderoba

Definitivno trend koji je svoje uskrsnuće doživeo tokom karantina jeste Tie-Dye. Majice, teksas, duksevi… nema šta se se ne nosi, a svaki modni detalj izgleda tako jedinstven i drugačiji.

Teksas u svim kombinacijama

Iscepane farke podignutog struka definitivno će učiniti da se osećaš kao deo VSCO ekipe. Šire verzije su pak idealne za ples.

Oversized duksevi

Duksevi su, pre svega, odlična investicija – možeš da ih nosiš u prohladne letnje dane, dok šetaš pored mora ili reke, a biće idealni i za jesen koja nam dolazi. Plus, možeš da ih kombinuješ na hiljadu načina!

Svetlucavi lanci

View this post on Instagram

film vs iPhone-which is your fav? 🎞📱

A post shared by JACI MARIE ⭐️ (@jacimariesmith) on

Bling, bling! Lanci nisu više rezervisani samo za spotove, već idu uz gotovo bilo šta što želiš da poneseš.

Trenerke

View this post on Instagram

imma teddy bear now 🥺🧸 @fashionnova

A post shared by MADI MONROE (@madimonroe) on

Okej, znamo kako ovo zvuči, ali pogledaj kako kul izgleda ova kombinacija + danas ih prave u toliko boja i dezena + super su udobne i kul.

Kul kupaći kostim

Kupaći kostim ne mora da bude skup, niti brendiran da bi ti dobro stajao – ali verujemo da do sada to dobro znaš.

Devedesete

TikTok zvezde su opsednute modom iz ove dekade – sasvim razumljivo. Zahvaljujući muzici, moda devedesetih se vratila na scenu i to nam se baš dopada, jer je to jedna od retkih stvari koja je bila dobra u toj deceniji.

Kul patike

Kažu da ako nemaš Air Force 1, možeš slobodno da gasiš TikTok. Bukvalno svaka influenserka ih fura ovih dana.

Članak 8 TikTok trendova koje influenseri nose ovih dana se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara