IZVOR

Gde je nestala Selena Gomez?

Popularna mlada pevačica u sredu se oglasila na Instagramu, gde je podelila video u kome je objasnila fanovima zbog čega ne objavljuje često na društvenim mrežama.

„Hej! Izdvojila sam malo vremena da snimim kratku poruku, jer u poslednje vreme ne objavljujem često. Htela sam da vam kažem da vas volim i nedostajem i da vam spremam mnogo uzbudljivih stvari i da jedva čekam da ih podelim sa vama,“ rekla je Selena.

„Na početku godine mi je delovalo malo neprimereno da objavljujem nešto… srećno ili vredno prosavljanja, bilo mi je zaista teško,“ nastavila je.

„Izdvojila sam vremena da učim, stvarno naučim šta se trenutno dešava i to će mi i dalje biti prioritet,“ rekla je.

„Ali, samo da vam kažem da će me na dalje biti ovde malo češće i da vam šaljem ljubav i da ću uskoro sa vama odeliti neke lične stvari i stvari na koje sam radila. Ali, hvala vam što ste ovde i što me i dalje podržavate,“ završila je.

Inače, prošle nedelje su počele spekulacije da će Selena gostovati na albumu grupe BLACKPINK. Menadžment ove k-pop grupe nije ovo potvrdio, ali nije ni demantovao, već zamolio fanove za strpljenje dok ne stigne „zvanično saopštenje“.

Članak Javila se Selena Gomez: Evo šta je poručila fanovima se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara