IZVOR

Taylor Swift je danas na Instagramu najavila da će njen osmi studijski album biti dostupan od sutra, 24. jula, te da nosi naziv Folklore.

Serijom mističnih fotografija, na kojima stoji u šumi, okrenuta leđima kameri, pevačica je na sveopšte iznenađenje fanova, najavila novi projekat na kome ima 16 pesama.

„Većina stvari koje sam planirala za ovo leto nije se dogodila, ali evo nečega što nisam, a dogodilo se. A to je moj osmi studijski album, folklore. Iznenađenje“ počela je.

„U ponoć objavljujem potpuno nov album sa pesmama u koje sam ulila sve snove, strahove i inspiracije,“ otkrila je i dodala da je ceo album snimila u izolaciji.

„Pre ove godine, verovatno bih razmišljala koje je „savršeno vreme“ da objavim album, ali svakodnevno me sve podseća na to da nam ništa nije garantovano,“ naglasila je Swift.

Naravno, Taylor ne bi bila Taylor kada ne bi iznenadila fanove.

„Folklore će imati 16 pesama na standardnom izdanju, ali je fizička deluxe izdanja imati i jednu bonus pesmu, koja nosi naziv the lakes,“ dodala je.

„Zbog toga što je ovo moj 8. album, napravila sam 8 deluxe CD izdanja i 8 deluxe vinyl izdanja, koja će biti dostupna samo jednu nedelju. Svako od deluxe izdanja ima poseban omot, fotografije i izgled,“ rekla je i dodala da će se ova specijalna izdanja prodavati isključivo preko njenog sajta.

Taylor je dodala da će premijerno predstaviti i spot za pesmu cardigan, koji je sama osmislila i režirala, a objavila je i prvi kadar iz spota.

Članak Iznenađenje: Taylor Swift sutra izdaje 8. studijski album Folklore se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara