IZVOR

Američka glumica Naya Rivera nestala je tokom jučerašnjeg dana u jezeru, gde se pretpostavlja da je bila sama sa sinom.

Njen 4-godišnji sin pronađen je u čamcu, sam, na jezeru Piru u južnoj Kaliforniji u okrugu Ventura.

Kako je okružni šerif izjavio za američke medije, potraga će se nastaviti u zoru, ali u ovom trenutku se pretpostavlja da se glumica udavila.

Naya je u sredu popodne iznajmila čamac, kojim je plovila jezerom, gde su je videli očevici. Tri sata nakon što je zaplovila, drugi čamac naišao je na njen, kako pluta po jezeru, dok je dečak spavao u čamcu.

Istog trenutka, počela je potraga za njom, kako iz vazduha tako i podvodno. Pojas za spasavanje, za odrasle, pronađen je u čamcu, dok je dečak na sebi imao pojas za spasavanje.

Dečak je policiji rekao da su on i mama išli da plivaju, ali da se ona nikada nije vratila.

Naya Rivera proslavila se ulogom u seriji Glee, gde je šest godina igrala ulogu Santane Lopez. BImala je i ulogu u seriji The Royal Family i filmu The Master of Disguise.

Njen bivši publicista Zack Teperman izjavio je da je šokiran vestima. „Ne mogu da verujem šta se dešava i nadam se da nije istina. Tužan sam. Naya Rivera je jedna od privh osoba sa kojima sam radio 2009. godine, kada sam počeo da se bavim javnim odnosima i preselio se u Holivud. Ona je jedna od prvih koja mi je dala šansu da je vodim kroz lude dane snimanja serije,“ naveo je.

Oglasile su se i kolege iz serije na društvenim mrežama.

Članak Glumica Naya Rivera nestala u jezeru, sumnja se da je mrtva: 4-godišnji sin nađen u čamcu se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara