IZVOR

Billie Eilish je bila uzbuđena kada je videla da Britney Spears igra uz njenu pesmu bury a friend… možda i suviše uzbuđena!

U novoj epizodi radijske emisije me & dad show, koju vodi na servisu Apple Music, mlada pevačica zajedno je sa ocem razgovarala o muzici koju je slušala u detinjstvu.

Naravno, Britney je bila tema.

„Moj telefon je odlučio da mi pusti pesmu Baby One More Time… to je neverovatna pesma. Čoveče, Britney je u toj eri bila… neverovatna,“ rekla je Billie, naglasivši da je muziku slušala nasumično.

Potom se osvrnula na to što je Britney na Instagramu objavila snimak na kome igra uz njen hit.

„Veliki pozdrav za Britney! Objavila je nekoliko videa na kojima igra uz moje pesme i umalo sam se ukakila! Tako da, volim te, Britney,“ dodala je.

Billie Eilish nikada nije krila koliko voli Britney Spears, a kaže da se nekad osećala zarobljenom – baš poput Britney.

„Dok sam odrastala, bila sam fan svih zvezda i razmišljala šta nije u redu s njima. Imali su razne skandale. Pa, onda ono sa Britney. Odrastaš i razmišljaš kako su lepi i mršavi – zašto bi uništili svoj savršeni život,“ rekla je za Vogue. 

„Što sam starija, to mi je jasnije da su morali da urade te stvari. U mojim najmračnijim trenucima, pomišljala sam da ću postati stereotip mladog umetnika, kakvim smatraju sve mlade – jer, kako da ne postanu,“ nastavila je.

Članak Billie Eilish se umalo 💩 kada je videla da Britney igra uz njenu pesmu se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara