IZVOR

Ovog petka u 20 časova, na sajtu teenstar.rs održaće se Virtuelna matura 2020, događaj koji naš sajt održava prvi put ove godine.

Uz imena koja smo ranije najavili, u 5. juna vas ovde čekaju i Coby, Bars and Melody Todrick Hall.

Coby je srpski reper i producent, koji je proteklih godina napravio neke od najvećih hitova današnjice u svim muzičkim sferama – kako za sebe, tako i za druge domaće zvezde, a poznat je i po saradnji sa američkim reperima.

Bars and Melody je duo iz Velike Britanije, poznat kao bend koji u Srbiji i regionu ima veliku bazu fanova, koji su se proslavili učešćem u britanskom izdanju emisije Ja imam talenat.

Todrick Hall je američki šminker i pevač, poznat po obradama poznatih hitova, ali i druženju sa Taylor Swift, koja je u više navrata rekla da je on njen BFF.

Pored ovih izvođača, ranije smo već najavili da će se sa vama družiti  Teya Dora, Marlon Brutal, tam, Nenad Ulemek, Milena Tamburić, Jana Dačović, Sajsi MC, Nevena Božović Ruža Rupić.

Teen Star ove godine prvi put organizuje onlajn događaj VIRTUELNA MATURA 2020, kako bi sve one koji neće moći da proslave matursko veče ove godine, uveselio na najbolji mogući način.

A kako ti možeš da budeš deo Virtuelne mature 2020?

Virtuelna matura 2020 je projekat našeg sajta u kome mogu da učestvuju baš svi! Sve što treba da uradiš jeste da 5. juna od 20 časova posetiš naš sajt, gde te čeka livestream mature.

Nije potrebno da se prijaviš, a ne moraš ni da budeš maturant – program će moći da gledaju i oni mlađi, i oni stariji.

Članak Teen Star Virtuelna matura 2020 za 3 dana: Objavljujemo još imena se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara