IZVOR

Još samo 4 dana deli nas od prvog izdanja Virtuelne mature, koja se ovog petka od 20 časova održava na našem sajtu.

A u petak vas na sajtu čekaju i Sajsi MC, Nevena Božović i Ruža Rupić.

Sajsi MC najpoznatije je ime andergraund rep scene, poznata koliko u Srbiji toliko i u regionu. Njene rime nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a tekstovima punim metaforama koji govore o društvenim prilikama uvek nas tera da se zamislimo.

Nevena Božović je naša pevačica koju smo prvo upoznali u takmičenju Prvi glas Srbije, ali je od tada izdala nebrojeno singlova i čak dva puta stigla da nas predstavlja na takmičenju Eurosong.

Ruža Rupić karijeru je takođe započela u jednom muzičkom takmičenju, ali je njeno ime najpoznatije po video blogovima na youtubu, a na stotine hiljada ljudi prati je i na drugim društvenim mrežama.

Pored ovih izvođača, ranije smo već najavili da će se sa vama družiti  Teya Dora, Marlon Brutal, tam, Nenad Ulemek, Milena Tamburić i Jana Dačović.

Teen Star ove godine prvi put organizuje onlajn događaj VIRTUELNA MATURA 2020, kako bi sve one koji neće moći da proslave matursko veče ove godine, uveselio na najbolji mogući način.

A kako ti možeš da budeš deo Virtuelne mature 2020?

Virtuelna matura 2020 je projekat našeg sajta u kome mogu da učestvuju baš svi! Sve što treba da uradiš jeste da 5. juna od 20 časova posetiš naš sajt, gde te čeka livestream mature.

Nije potrebno da se prijaviš, a ne moraš ni da budeš maturant – program će moći da gledaju i oni mlađi, i oni stariji.

Članak Teen Star Virtuelna matura 2020 je ovog petka: Evo ko te još čeka se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara