Foto: Instagram printscreen/Ivan Milinkovic official

Pevač Ivan Milinković, svakim poslovnim potezom, opravdava svoju odluku da karijeru nastavi kao solista. Uspesi se nižu, poslovnih ponuda ima sa svih strana. Dok čeka premijeru filma ,,Studenac” u kojem  igra svoju debi ulogu, pevač je odlučio da publiku obraduje novom pesmom ,,Ti i ja stranci”, za koju je uradio i sjajnu ekranizaciju. 

Foto: Instagram printscreen/Ivan Milinkovic official

– Čekajući dugo na pesmu koja će mi ,,leći” potpuno u svakom smislu, mislim da sam najnovijom ,,Ti i ja stranci”,  uspeo da kroz tekst i interpretaciju u izuzetnom aranžmanu i produkciji donesem baladu na svoj način. Ne želim da licitiram o pesmi i da dajem prognoze, ali mislim i u to sam siguran, da će trajati! Tematski će se mnogi, da ne kažem većina, pronaći u ovoj numeri. Smatram da će iste reakcije biti, kao i na prethodnu baladu ,,Ne voli me, zažalićeš”, jer obe imaju tu osvešćujuću poruku! Svako se od nas, pa i ja, nekada osetio strancem pored osobe koja ne mora biti životni partner, samo već jedna od avantura koju je svako manje – više imao”, dodao je Milinković u zvaničnoj izjavi za medije.

Da li je ovo autobiografska pesma izvođača ili mašta tekstopisca, ostaje nam da saznamo?!

Jedno je sigurno, nova Ivanova balada, oživeće emocije, ispričati životnu priču, uz koju ćete sasvim sigurno pustiti i suzu.