IZVOR

Ovih dana, internetom se šire glasine da je Madison Beer išla kod plastičnog hirurga, što su primetili paparaci, koji su je uhvatili kako se od njih krije iza drveta.

Nakon ovih fotografija, ničim izazvano se oglasila zvezda filmova za odrasle Mia Khalifa, koja je Madison indirektno optužila da se krila iza drveta.

Ovim je pokrenuta lavina neprimerenih komentara na račun pevačice, koja je rešila da se oglasi.

„Masovno maltretiranje nije stvar koja mi je u redu. Žao mi je. Zlostavljanje je problem koji vodi ka samoubistvu i depresiji, već godinama, a ljudi se ne trude da se promene,“ počela je.

„Fokusirajte se na sopstvene živote i prestanite da širite mržnju prema strancima,“ dodala je.

Jedan od fanova je na twitteru napisao da „voli muziku koju Madison pravi, ali da ga frustrira to što ih laže, jer je ona inspiracija mnogim devojkama koje misle da ona tako prirodno izgleda, što je nemoguće.“

Madison je i na to odgovorila direktno, objavivši fotografije na kojima sasvim normalno ulazi u doktorsku ordinaciju.

„Išla sam kod doktora na konsultaciju oko mladeža koji bi trebalo da uklonim (što ne bi trebalo ni da objašnjavam jer je moja stvar.) Nisam se krila. Čekala sam moj automobil i izašla normalno. Ali, te fotografije svi ignorišu. Zbog ove situacije dobila sam pretnje smrću. Jel vidite gde je problem?“ objasnila je.

Članak Madison Beer demantovala glasine o plastičnim operacijama se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara