IZVOR

Iako Little Mix važe za jednu od najpopularnijih ženskih pop grupa ikada, popularnost kakvu imaju u Velikoj Britaniji i Evropi nikada nisu dostigle u Sjedinjenim Američkim Državama – i to ih frustrira.

Činjenica je da retko koja ženska grupa, ali i pevačica, uspe da nakon Evrope uspešnu karijeru izgradi u Americi: Cheryl Cole, Girls Aloud, pa i Kylie Minogue koja je iz Australije nisu uspele da se proslave u ovoj zemlji.

U novom intervjuu, Jade Thirlwall otkrila je da ih stalno frustrira nedostatak uspeha u SAD, te da im je potrebna „jedna pesma“ koja bi ih tamo vinula u zvezde.

„U Americi smo naporne radile, iznova i iznova, mesecima i mesecima, u krug i u krug,“ počela je ona.

„Imamo bazu fanova, ali nešto prosto ne ide. Teško nam je da shvatimo da nismo ogromne tamo,“ dodala je i rekla da se uspeh neće dogoditi dok ne budu imale „hit pesmu na američkom radiju.“

Otkako su se 2011. godine pojavile u britanskom X Factoru, devojke su objavile 5 albuma, prodatih u preko 50 miliona primeraka.

Ipak, nije sve tako crno: njihov debi album DNA debitovao je na 4. mestu Billboardove liste u Americi, čime su oborile rekord koji su do 2013. odine držale devojke iz grupe Spice Girls.

Članak Little Mix otkrile da su „frustrirane“ zbog neuspeha u Sjedinjenim Američkim Državama se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara