Foto:Damir Ibišbegović /Promo

Iako skoro uvek izlazi sa velikim društvom, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Aleksandar Radojičić iznenadio je proteklog vikenda sve one koji su ga videli – izašao je sam! Vidno raspoložen Radojičić došao je na prestonički splav Hot Mess svega nekoliko minuta posle ponoći, ali se na istom zadržao skoro celo veče. 

Foto:Damir Ibišbegović /Promo

-Izašao sam sam, tačnije da bih ispoštovao neke drugare i video šou, ali sam malo poranio, bio je iskren Radojičić. Glumac je uživao u  magičnom programu kluba i koktelima, a na istom mestu pojavilo se i nekoliko njegovih kolega, ali su vešto izbegavali objektive fotoaparata. Inače, Aleksandar je zaštitno lice jedine kompanije u ovom delu Evrope koja je u Srbiju donela Acai Berry, plod koji raste na amazonskim palmama na severu Brazila, u njegovom izvornom obliku, dakle, to nisu kapsule niti prašak sa veoma malim procentom Acai-a, to su prave pravcate Acai bobice, inače prava imuno-bomba!

Foto:Damir Ibišbegović /Promo

Šou koji je pratio poznati glumac potrajao je do kasno u noć, a njegovo sledeće pojavljivanje desiće se na istom mestu i to 24. juna kada je zakazana velika humanitarna žurka “Hot Mess za prvi korak male Sofije”.

Foto:Damir Ibišbegović /Promo