IZVOR

Serija Glee, koja se emitovala u Sjedinjenim Američkim Državama šest sezona, iznedrila je glumačke i pevačke zvezde, od kojih su mnogi karijere nastavili ne samo na televiziji, već i na Brodveju.

Serija je bila poznata i po inkluzivnosti, no čini se da je to bio samo scenario: glavna zvezda serije Lea Michelle potrudila se da napravi pakao od života onima koji su delili prostor ispod reflektora sa njom, bilo da im je uloga mala i velika, a posebno – Afroamerikancima.

Strašne priče o bahatom ponašanju glumice u medijima su se pojavile, nakon što je ona uputila apel protiv rasizma – iako je upravo ona bila izraženo diskriminatorna prema koleginicama tamne puti.

„Ovo nije izolovan incident i tome mora da dođe kraj“, poručila je glumica nakon čega su krenuli komentari.

Niz negativnih komentara na ovu objavu pokrenula je 28-godišnja glumica Samantha Ware, koja je s njom glumila u šestoj sezoni serije.

„Sećaš se kad si mi prvi angažman na televiziji pretvorila u živi pakao? Jer ja nikad neću zaboraviti… Verujem da si rekla svima da bi mi se po*rala u periku ako bi imala priliku“, napisala je Samantha.

Tu nije bio kraj iznošenju prljavog veša o glumici: svoje utiske izneli su i Alex Newell, Amber Riley i Dabier Snell prisećajući se loših iskustava s Leom i navodeći kako konstantno bila neprijatna.

“Devojko, nisi mi dala da sednem za sto s ostalima jer si rekla da ne pripadam tamo. Je*i se, Lea“, napisao je Dabier Snell.

Naravno, Michelle je ubrzo izdala saopštenje, koje je preneo magazin People, a u kome je navela da, „iako se ne seća izolovanog incidenta o kome je reč“ nada se da će biti bolja u budućnosti kako bi bila dobar uzor detetu koje uskoro dobija.

Njeno šturo izvinjene, u kome se više fokusirala na sebe, nego na ono što je uradila, fanovi su odbili da prihvate, pa su je mnogi otpratili na Instagramu.

Članak Bila je iritantna u seriji Glee, a čini se da ni uživo nije bolja: Lea Michelle za izvinjava zbog užasnog ponašanja iz prošlosti se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara