IZVOR

Troye Sivan jedan je od mnogih mladih umetnika koji se trude da pesme pišu sami, ali pored toga, on uživa u pravljenju numera za kolege.

Jedna od pesama koju je napisao završila je u rukama korejske senzacija BTS, a u novom intervjuu, Sivan je ispričao kako je došlo do saradnje.

„Jedna od prvih pesama koju sam napisao sa ekipom sa kojom piše zvala se Hologram Hearts. Užasno ime, ali kada smo je završili, shvatio sam da volim da pišem sa njima,“ rekao je Troye, govoreći o saradnji sa ekipom koju čine Allie X, Leland i Bram Inscore.

Oni su zajedno napisali pesme među kojima su Bite i Youth, a na prvu zajedničku pesmu su zaboravili – sve dok nekako nije došla do BTS-a.

„Momcima se pesma svidela! Odmah su rešili da je snime. Ja sam bio uzbuđen, pokušao da naučim korejski na brzinu i fejlovao,“ objasnio je.

„Neko ju je preveo i pretpostavljam da su promenili neke reči, ali se sada zove Louder Than Bombs. Nisam imao priliku da je čujem dok je nisu izbacili, ali u tom trenutku mi je bila tako osvežavajuća,“ ispričao je Troye i dodao da mu je drago što se pesma našla na albumu BTS-a.

„Ceo svet je opsednut tom numerom, a ja mogu da kažem da imam pesmu za BTS i baš sam uzbuđen zbog te činjenice. Oni zvuče sjajno na pesmi, mnogo bolje nego što sam ja zvučao na njoj ikada,“ dodao je.

Članak Troye Sivan otkrio kako je došlo do toga da piše za BTS se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara