IZVOR

Neki muzičari rešili su da tokom karantina objavljuju nove pesme, dok se neki drugi bore sa iznenadnom dramom, izazvanom – starim pesmama.

Drake se našao na udaru javnosti, zbog pesme koja je stara nekoliko godina, a koja se čula tokom jednog Instagram lajva, u kojoj je Kylie Jenner nazvao „komadom za zabavu sa strane“.

Ako ste zaboravili, Kylie i Drake navodno su bili u vezi prošle godine, dok su mnogi mediji javljali kako je par vreme provodio zajedno, iako to nije nužno značilo da su u vezi.

Sporna pesma ima stihove koji kažu, “Real shit, Kylie Jenner, that’s a side piece / Yeah, I got 20 motherf**kin’ Kylies“. Pored Kylie, reper govorio i o Kendall Jenner Gigi Hadid: “Yeah, I got 20 damn Kendalls / Young slim baddies and they in Vogue / Yeah, I got 20 f**kin’ Gigis.”

Uprkos stihovima, Drake je ispao džentlmen, pa je brzo na Instagramu objasnio degratirajuće stihove.

„Pesma koju ste sinoć čuli tokom lajva, nije trebalo nikada da bude emitovana,“ počeo je on.

„To je numera koja je procurela pre tri godine i ubrzo nakon toga ostavljena po strani. Poslednje što bih želeo jeste da se probudim i da bilo ko od mojih prijatelja misli da ih ne poštujem, tako da sam morao ovako da počnem dan,“ objasnio je on.

Čini se da Kylie prihvatila ovo nazovi-izvinjenje, jer izvor sajta E! News tvrdi da se „nije naljutila“ i da je „znala da je u pitanju stara pesma.“

Njoj je drago što je Drake na Instagramu objasnio o čemu je reč, celoj situaciji se nasmejala i i dalje ga smatra dobrim prijateljem.

Članak Drake nazvao Kylie Jenner „devojkom za zabavu“ u staroj pesmi: evo zašto se ona nije naljutila se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara