IZVOR

Ariana Grande gostovala je u emisiji Zanea Lowa na Apple Musicu, gde je govorila o duplim stanardima u muzičkoj industriji, kada je reč o muškarcima i ženama.

„Prestala sam da radim intervjue zbog toga što sam došla do tog stadijuma gde sam se brinula da li će neko izvrnuti moje reči ili ih iskoristiti za klikbejt naslove… onda bih morala da se branim,“ rekla je.

„Ljudi mi potom pričali, „Pusti je, ona je diva“, ali to ne bi imalo nikakvog smisla,“ objasnila je Ariana.

„Ako bih u prošlosti imala mišljenje kao umetnica ili bih rekla nešto o karijeri, to bi se na kraju uvek izmanipulisalo i pretvorilo u negativnu stvar, dok to nije slučaj sa muškarcima,“ nastavila je.

„Kad god muškarac ima neko mišljenje ili brani sebe ili komentariše neku pojavu, on je brilijantan, genije… dok takva situacija nije sa ženama i nadam se da ćemo raditi na tome,“ elaborirala je pevačica.

„Naravno, nije uvek takav slučaj, ali to ti ubije želju da se oglašavaš… sa druge strane, pokušavam da im svima kažem da „od*ebu“. Dosta mi je da vidim kako žene ućutkuju.“

Uprkos dvostrukim standardima, protiv kojih se bori, Grande je priznala da su njene reči u prošlosti često puta bivale izvrnute, zbog čega se našla u situaciji da preispituje sebe i stavove.

„Ponekad čujemo da sam „rekla“ neke stvari, pa se zapitam treba li uopšte da bijem te bitke, treba li umesto toga samo da kažem okej i prepustim se,“ upitala je Ari i odmah sve razuverila da će tako biti.

„To te malo s*ebe,“ opsovala je. „Ali, pokušavam da se otarasim tih trauma. Imam mnogo toga da kažem i volim da pričam sa ljudima. Želim da dajem intervjue, delim iskustva – da se ne bojim da budem svoja,“ završila je.

Članak Ariana Grande: To što su me zvali divom mi je napravilo problem se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara