IZVOR
//?#

Pjevačica Marijana Zonjić po izbacivanju iz “Zadruge” neko vrijeme boravila je kod rijaliti cimerke Aleksandre Subotić. Zatim se vratila u svoju rodnu Crnu Goru gdje zbog novonastale situacije sa koronavirusom mora neko vrijeme da provede u karantinu.

U pitanju je, kako se navodi, kolektivni karantin smješten u jednom hotelu u Igalu, a ona će zajedno sa još 300 ljudi tu prosvesti 28 dana.

“Jedina dobra stvar u cijelom ovom haosu je što sam uspjela da se dokopam svoje zemlje. Inače, ovaj hotel je prvo bio u jako lošem stanju. Nisu bili spremni za ovoliko ljudi, pa ni grijanje nije radilo, nije bilo posteljine, ni medicinskih sestara”, pričala je medijima Marijana.

“Sada se situacija malo popravila. Dobijamo tri obroka od vojnika, koje nam ostave na stolici ispred sobe. Po dvoje je smješteno u sobama i zaključani smo non-stop. To jako utiče na psihu, gore je nego u ‘Zadruzi’, tamo sam bar mogla da prošetam, a ovdje živim u četiri kvadrata”, ističe ona za Star.

The post Vojnici nam ostavljaju hranu ispred sobe: Oglasila se bivša zadrugarka iz kolektivnog karantina appeared first on Express.

Expresstabloid.ba