IZVOR
//?#

Tokom hapšenja Radiše Trajkovića Đanija, Mitra Mirića i fudbalera Aleksandra Prijovića koji su bili privedeni zbog kršenja policijskog sata i okuplanja gdje ima više od pet ljudi, procirurela je vijest da se među njima našao i folker Mile Kitić.

On se odmah povodom tih natpisa oglasio i rekao da ne izlazi danima iz kuće. A, ekipa “Pulsa” prije nekoliko godina je imala prilike da vidi gdje živi bračni par Mile Kitić i Marta Savić.

– Nisam priveden i nisam ni izašao iz kuće. Od 11. marta nisam izašo iz kuće. Sada sam u porodičnom domu. Daleko od toga da je tačno da sam priveden. Ili da mi je napisana prekršajna prijava. Marta je na Dominikani, mjesec dana su joj produžili jer ne može da se vrati. Sve normalno tamo funkcioniše. Kćerka i ja smo kući, kućna pomoćnica nam donosi hranu. Imam sprave i vježbam kod kuće – rekao je tada Mile.

Inače, na ovaj luksuz niko ne može da ostane imun. Marta Savić i Mile Kitić posjeduju velepnu kuću. Folkeri nisu žalili para, te tako njihov dom ima ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen… Kako su mediji pisali, za ovu velelepnu vilu izdvojili su 550.000 eura.

The post MILE KITIĆ NE IZLAZI IZ KUĆE: Kad vidite ovaj luksuz biće vam jasno da i ne mora appeared first on Express.

Expresstabloid.ba