IZVOR
//?#

S obzirom na to da je boravila van zemlje, Mariji Šerifović je, po povratku u Srbiju, određen karantin u trajanju od 28 dana.

Nedavna posjeta Hrvatskoj lišila ju je slobode kretanja, ali pjevačica se ne žali jer joj, kako ističe, saradnici pomažu oko svega.

– Na muci se poznaju junaci. Moji prijatelji i saradnici su veoma brižni, i idu mi u nabavke. Donose mi sve što poželim – ispričala je Marija za “Hit Informer”, dodajući da je cijela ova situacija oko pandemije korona virusa i vanrednog stanja nije omela u želji da izgubi zacrtani broj kilograma.

– Nisam prekinula dijetu moje nutricionistkinje jer mi je želja da još smršam. Ne znam čemu tolika histerija oko hrane, vidim da ljudi samo o tome pričaju. Kada nismo previše aktivni, nema ni potrebe da previše jedemo. Ako vam je dosadno, gledajte filmove i serije – predložila je Šerifovićeva.

– Uživam sa svojim psom Hakom. Sada nadoknađujemo sve ono što smo propustili tokom godina. Protiv dosade se borim dobrim serijama i filmovima. Svima nam je cilj da sve ovo što kraće traje, a to je moguće samo ako budemo savjesni i odgovorni.

The post MARIJI ŠERIFOVIĆ ODREĐEN 28-DNEVNI KARANTIN: Na muci se poznaju junaci appeared first on Express.

Expresstabloid.ba