IZVOR
//?#

Korona virus koji zadaje probleme ljudima širom svijeta je boljka i jednog od članova žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Đorđa Davida, koji je proveo u više od dvije nedjelje u bolnici zbog upale pluća.

Emitovanje muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” je trenutno stopirano, a Đorđe David je otkrio da li ćemo ga gledati u stolici žirija kada se situacija primiri.

– Mi smo u kontaktu non-stop sa cijelom ekipom. Sve zavisi kako će se odvijati situacija kada je koronavirus u pitanju. Ako se nastavi snimanje, naravno da ću ostati u sastavu žirija, zašto da ne? Ako misite da se drugi plaše zato što sam imao koronu, oni mene ne treba da se plaše. Ja imam antitijela i ja nisam čovjek koji to može da prenese. Svi oni treba da se plaše, jer oni to nisu preležali – rekao je on.

Tom prilikom je uputio zahvalnicu svim prijateljima i kolegama koji su mu pružali podršku.

– Beskrajno sam zahvalan cijeloj ekipi što je sve vrijeme bila sa mnom na vezi, isto kao i Tomi, Đole i Džela, Ivana Peters… Naravno, Ana koja je bila sve vrijeme uz mene, ekipa momaka i djevojaka kojima sam ja mentor u okviru “Zvezda Granda”. Svi oni divni ljudi, znani i neznani koji su mi bezuslovno javljali i slali poruke podrške. To je priča koja je meni davala snagu – ispričao je Đorđe David za Informer.

The post Đorđe David otkrio da li se nakon svega vraća u žiri “Zvezda Granda” appeared first on Express.

Expresstabloid.ba