IZVOR
//?#

Pjevača Radišu Trajkovića Đanija zadesila je jedna neprijatna situacija tokom vikenda kada je sa suprugom i sinom prekršio zabranu kretanja.

Međutim i u ovim teškim trenucima, porodicu Trajković sačekala je jedna prelijepa vijest. Naime izbranica pjevačevog starijeg sina je u drugom stanju, što znači da će kroz nekoliko mjeseci folker postati deda!

“Đani je tri dana prije hapšenja saznao da je njegova snaha Nina trudna i da će postati deda. Djevojka Đanijevog sina Miloša sa pregleda je došla u hotel. Ona se trenutno nalazi u kući kod Đanija i protiv nje će takođe biti pokrenut kivični postupak, iako je puštena kući, budući da je u blagoslovenom stanju”, otkriva za Pink.rs dobro obaviješteni izvor.

Porodica nije željela pretjerano da komentariše ovu vijest pa je pjevačeva supruga Slađa dala kratku izjavu: ,,Ne bih da pričamo o trudnoći naše snahe, jer smo to saznali u roku od par sati”.

The post ĐANI JE TRI DANA PRED HAPŠENJE SAZNAO DA ĆE POSTATI DEDA: Izbranica starijeg sina u blagoslovenom stanju appeared first on Express.

Expresstabloid.ba