IZVOR

Boji se za zdravlje Foto: Instagram

Pevačica Ceca Ražnatović nema kontakt ni sa kim iz svoje vile, čak ni sa osobljem.

“Ceca je već 14 dana potpuno sama u jednom delu kuće. Čak ni sestri Lidiji ne dozvoljava da joj priđe jer je u poslednje vreme dosta putovala i ne želi da rizikuje,” kaže izvor za Informer i objašnjava kako sada izgleda život folk zvezde.

“Ceca po ceo dan gleda vesti na televiziji, a uveče čita knjige ili pogleda neku seriju. Stalno je u kontaktu sa porodicom i prijateljima, ali samo preko telefona. Utehu pronalazi u veri i odlučila je da ne prekida Vaskršnji post, pa uglavnom jede ribu i povrće. Po savetu lekara, imunitet jača vitaminima i voćem,” objavšnjava izvor i dodaje da ni sa kuvarima nije u kontaktu.

“Hranu joj sprema kuvarica, ali ni sa njom nije u kontaktu! Ona joj ostavi hranu ispred vrata i potom se vrati da samo pokupi prljavo posuđe. Osim sestre Lidije i kuvarice, u Cecinoj vili je i obezbeđenje, ali ni oni ne ulaze u deo u kome se nalazi Ceca.”

Iz kuće folk zvezde privremeno su se iselila ćerka Anastasija, kao i sin Veljko i trudna snajka Bogdana.

“I Cecina deca su u izolaciji, ali ne u vilu na Dedinju. Anastasija je pre dve nedelje spakovala kofere i otišla u Novi Sad kod dečka Đorđa Kuljića. Njih dvoje takođe nigde ne idu, po ceo dan gledaju filmove i serije. Veljko je u Titelu u kući koju je u miraz donela njegova supruga Bogdana. Imaju veliko dvorište, pa veći deo dana provode tamo. Bogdana se viđa samo sa sestrama, dok joj mama i tata ne dolaze jer su zbog posla često u kontaktu sa ljudima koji od njih kupuju piliće. Bogdana je oprezna jer je u šestom mesecu,” završava priču izvor.

Ceca ide samo u spa-centar koji se nalazi u njenoj kući. Pevačica je prošle godine renovirala prizemlje, gde je napravila bazen, tursko kupatilo i saunu. Upravo tamo ide svako veče na po sat-dva.

The post Ceca u totalnoj izolaciji: niko ne sme do nje appeared first on Tračara.

Tracara