IZVOR
//?#

Andrej Atijas oglasio se nakon dešavanja koja su uzburkala, kako Bijelu kuću, tako i čitavu javnost.

-Marko je igrač, njemu je jedino bitno da on bude prvi u rijalitiju i on koristi sva moguća sredstva da dođe do toga. Teško mi je zbog svega što se desilo i zbog Anabelinog sloma.Ali doći će sve na svoje. Ja sa takvim idiotom nikad više u životu ne bih progovorio, on je pokazao ko je i šta je, i sa mnom je završio za sva vremena! – kaže Andrej, dok za Anabelu ima samo riječi hvale.

– Anabela je dobra majka i uopšte se ne postavlja pitanje kakva je ona kao roditelj – kaže Atijas, a na pitanje da li ima istine u tvrdnjama Marka Miljkovića da je svaki put kad se posvađa sa Anabelom tražio od Lune da mu vrati novac koji joj je pozajmio, on odgovara:
– Tražio sam od Lune novac kada sam išao u Sarajevo, a igrom slučaja smo Anabela i ja tada bili u svađi. Ja sam samo tražio svoje pare nazad, to nije bilo povezano sa Anabelinom i mojom svađom. Oni su svi putovali, a ja sam samo rekao da nije fer, da mislim da bi bilo u redu da počnu polako da vraćaju pare, ja sam morao svoju kuću u Sarajevu da završavam, takav je bio dogovor i ništa nije bilo van dogovora – ističe Atijas i otkriva šta mu trenutno najviše smeta kod Gagija Đoganija.


Od Gagija ne očekujem ništa, ja neću da preuzimam nikakvo herojstvo za to što sam mu pomogao. Vidim da se i on tamo bori kako zna i umije. Gagi je dobar čovjek. Naravno i on nekad griješi, kao i svi mi. Jedino mi smeta to što nekad ima preglupo viđenje što se tiče Lune i Marka. Mada, primjetio sam i ja da je počeo da dolazi sebi, kao da je malo progledao – rekao je Andrej koji oštro osuđuje i Lunino ponašanje prema roditeljima.
Katastrofa je to što se Luna ponaša tako prema svojim roditeljima! To je, odvratno! Valjda će shvatiti ubrzo kakve greške pravi – zaključio je Atijas.

The post ANDREJ ATIJAS O SVAĐAMA U PORODICI ĐOGANI: Luna se odvratno ponaša prema roditeljima appeared first on Express.

Expresstabloid.ba