IZVOR
//?#

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su već neko vrijeme razdvojeni zbog situacije u Srbiji, poslije čega su odlučili da stave pauzu na vezu.

– Vuk i Ana se već dvije nedjelje uopšte nisu vidjeli. Redovno se čuju, ali su riješili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku – kaže izvor i dodaje:

– Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje djece, dvije kćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svijest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbjednost porodica su stavili ispred svojih želja.

– Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumiju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg. Inače, u aprilu je trebalo da proslave pola godine veze, pa će vjerovatno sa zakašnjenjem napraviti žurku za sve prijatelje. Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmijava preko video-poziva. Ma, svaka im čast. Ovim su pokazali koliko zapravo brinu jedno o drugom i koliko su odgovorni ljudi – istakao je izvor na kraju za Svet.

The post Ana Mihjalovski i Vuk Kostić imali su ozbiljan razlog da stave vezu na čekanje i oboje pate appeared first on Express.

Expresstabloid.ba