IZVOR

Bivši učesnik zadruge i popularni pevač, Sloba Radanović, bio je gost u emisiji Amidži šou. Voditelj Ognjen Amidžić je imao niz zanimljivih pitanja i igrica.

Naime, u jednom trenutku mu je Ognjen postavio pitanje: “Ko ti je omiljeni član porodice Đogani“?

Sloba se prvo nasmejao, a onda ga je Vesna Dedić posavetovala:

NOVI STAR! Anabela pokušala da se OBESI, Luna je skinula sa konopca! Cecina snajka u strogom karantinu! Anu Korać podvodili u striptiz klubu! Radin otac zaključan zbog KORONE!

“Trudna sam sa Markom, viđali smo se kad je raskinuo sa Lunom!” Miljkovićeva bivša ulazi u rijaliti?! Sprema se haos!

Zabavljala se sa oženjenim, a njegova supruga je terala iz stana?! Isplivalo sve o ljubavnoj prošlosti Marijane Mićić!

– Budi džentlmen, pa kaži!

– Šta da kažem – upitao je Sloba.

– Reci Luna – posavetovala ga je Vesna.

– Ja šta god da kažem…Niste nikada bili u mojoj koži – rekao je Sloba i pojeo pokvarene kokice.

Sloba je rešio da izbegne odgovor, a onda se voditelj našalio sa njim u vezi sa trenutnim simptomom virusa u našoj zemlji i imenom njegove bivše žene.

– Da li je nezgodno da ti u ovo vreme žena “Kija” – rekao je Amidžić.

– Nije više – naveo je Sloba kroz osmeh.

– Zatim je voditelj upitao Radanovića šta misli o trenutnoj situaciji u “Zadruzi 3” u kojoj boravi njegova bivša devojka Luna Đogani, sa svojim roditeljima, kao i da li bi ponovo postao rijaliti učesnik.

– Ne postoji cifra. Slabo gledam, naravno da dolaze informacije, jer ljudi šalju preko društvenih mreža. Kad me neko spomene oni to automatski šalju, ali trudim se da ne obraćam pažnju. Što bi rekao Maca, imam previše svojih problema. Nisam mogao da verujem koja je to pompa, da ne mogu da izađem u prodavnicu, ja sam tada bio u karantinu, nisam hteo da viđam nikoga, plašio sam se da izađem među ljude, nisam želeo da slušam priče, pitanja ljudi, mučile su me i pohvale, ne mogu da opišem to – rekao je Radanović.

Potom je Sloba imao zadatak da navede tri pevačice sa naše estradne scene za koje misli da su najzgodnije.

Radanović nije časio časa, te je kao iz stopa naveo sledeće dame, a sa jednom od njih je već dovođen i u ljubavnu aferu.

Sandra Afrika, Ceca i Anastasija – rekao je Sloba kao iz topa.

SvetYoutube Printscreen

The post Sloba progovorio o cifri za koju ulazi u Zadrugu? Pa otkrio ko mu je omiljeni član porodice Đogani?! appeared first on Svet portal.

Svet.rs