IZVOR
//?#

Pjevačica i članica “Zvezda Granda” Violeta Viki Miljković oglasila se povodom situacije koja je zadesila njenog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Đorđa Davida.

Naime Viki je kao i ostatak kolega sa estrade u kućnoj izolaciji sa svojom porodicom, i pridržava se svih propisanih mjera koje država iziskuje.

Violeta se oglasila i prokomentarisala trenutno stanje njenog kolege.

– Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još prije tri dana da je hospitalizovan i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mi šaljem pozitivne misli jer uvijek se vodim našom izrekom “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Mi na našoj grupi kao članovi žirija “Zvezda Granda” isto tako komentarišemo i šaljemo mu pozitivnu energiju. Zaista mislim da nije ono na šta se sumlja, ali znaćemo vrlo uskoro pošto je Đorđe testiran – rekla je Viki.

Viki je dodala da joj ne pada teško izolacija i da ima sada više vremena da se posveti sebi i svojim najmilijima.

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

The post ŠALJEM MU POZITIVNU ENERGIJU: Oglasila se Viki Miljković povodom situacije koja je zadesila Đorđa Davida appeared first on Express.

Expresstabloid.ba