IZVOR
//?#

Đorđe David, koji je zaražen koronavirusom, istakao je da se osjeća mnogo bolje u odnosu na prethodna dva dana. Pjevač je otkrio da se nalazi u sobi gdje samo mogu da uđu doktori i medicinske sestre,

– Danas mi je mnogo bolje, a par dana sam mogao da progovorio jedva dvije-tri riječi, nakon čega bi me zadesio užasan kašalj. Jedva sam dolazio do daha. Nalazim se u sobi koja je totalni karantin i nema izlaska iz nje, nema ulaska u nju i to je takozvana crvena zona u koju ne može niko da uđe sem zaposlenih sestara i doktora, koji u sobu ulaze obučene kao astronauti. To je jedini mogući način kontakta sa nama trojicom u sobi, koliko nas ima. Mi praktično i ne znamo kako izgledaju te osobe – priznao je pjevač.

O sestrama i doktorima, Đorđe kažu da su oni pravi čarobnjaci i da ne zna šta bi drugo rekao. Uslovi u sobi su diskutabilni, ali kada su u pitanju sestre i doktori, to je potpuna bajka, a o danima kada izađe, roker kaže:

– Maštam o tome kada ću izaći odavde, kada ću vidjeti djevojku i kćerku, ali i svoj bend. Prvo što ću uraditi, poslije viđanja sa dragim osobama su tretmani u kozmetičkom salonu. To ću prvo zakazati prvi dan kad počnu da rade, da budem na listi čekanja i odraditi ono što inače radim od tih kozmetičkih tretmana. Ono što mi pored toga najviše fali je trening. Navikao sam da sam non-stop u pokretu – priznao je Đorđe.

The post OSJEĆA SE MNOGO BOLJE: Đorđe David priznao šta prvo planira kad izađe iz bolnice appeared first on Express.

Expresstabloid.ba