IZVOR
//?#

Nakon incidenta u kojem je Mensur Ajdarpašić fizički nasrnuo na Baneta Čolaka, zbog toga što mu je ovaj opsovao majku, oglasila se i mensurova majka Naila, koja tvrdi da ne može da prepozna svog sina.

Mensurova majka nije imala lijepe riječi da kaže za izabranicu njenog sina, te istakla da je Mina veliki provokator.

– Mislim da ga Mina baš provocira, on jeste zaljubljen u nju, voli je iz dubine duše, ona je, šta znam, iskusna je ona da provocira, kao i svakoga. Baš je katastrofa. Ja da mu kažem da je ostavi, on to neće da uradi, neće je ostaviti jer je mnogo voli. Žao mi je što se ovako dešava, a ona glumi da ga voli – rekla je u dahu Mensurova majka.

Kada je situacija od sinoć u pitanju, Naila smatra da je njen sin isprovociran od strane Baneta, ali da on nije jedini koji ga napada.

– Šta znam, ja mislim da je to sve bila neka provokacija, Ermina ga je provocirala, ne znam šta ta žena ima protiv njega. Svi su protiv njega, psuju majke, očeve, svi se psuju između sebe, svašta kažu, a samo moj sin kad vrijeđa, svi ga napadaju, otkako je ušao tu, svašta su mu radili, mora da brani sam sebe. Ermina, Tara i Bane ga napadaju non-stop, on nije zlonamjeran, nema kvarnu dušu, nije agresivan, on se iznervira u trenutku, a uvijek uzvrati, nikad ne dira prvi. Svi jedu, on ništa ne jede, uvijek dobije mali budžet… Moje dijete je uvijek pod nekim stresom, ja ne mogu da ga prepoznam. Bane da ga vrijeđa tako, on je ostao rano bez oca, nije mu se otac objesio, nego je umro od bolesti. Majka mu se nije bavila prostitucijom, kako su pričali, ja sam radila i dan danas radim u restoranu gdje dolaze porodice, gdje se slavi. Nikada se nisam bavila prljavim poslovima – zaključila je ona za Pink.rs.

The post OGLASILA SE MENSUROVA MAJKA: Ne mogu da ga prepoznam, mislim da ga Mina provocira appeared first on Express.

Expresstabloid.ba