IZVOR
//?#

Miljana Kulić progovorila je o ocu svog djeteta – Ivanu Marinkoviću, pa istakla da želi da njihov sin Željko upozna oca.
Rijaliti učesnica rekla je da je Željko nastao iz ljubavi, pa će mu to objasniti kada odraste.

– Čula sam da je plakao. Željku ću da objasnim kada poraste kako je on nastao i da se to dogodilo u rijalitiju iz ljubavi. Ivan ako poželi da ga vidi, slobodno možemo da se nađemo. Neću da se ponovi scenario sa njegovom Lenom kad nije znao ni gdje mu je kćerka. Saznaje od novinara da mu je dijete na moru. On je u Nišu bio blizu moje kuće i nije me pozvao da vidi dijete – pričala je Miljana, a onda je spomenula Gocu Tržan, Ivanovu bivšu ženu:

– Ja vjerujem da Goca nikada njemu nije branila da viđa malu Lenu. Kad popije, on se sjeti svoje djece. Ja neću da se to ponovi. Njemu je alkohol bitniji od svega. Ne mogu i dalje da shvatim kako sam dozvolila da imam dijete sa takvim čovjekom znajući kakav odnos ima sa svojim djetetom. Ipak kad vidim Željka, ja sam toliko srećna, moju lutkicu preslatku, ne žalim uopšte – otkrila je Kulićeva za Informer.

The post NE ZNAM KAKO SAM DOZVOLILA DA IMAM DIJETE SA TAKVIM ČOVJEKOM: Miljana iskreno o Ivanu Marinkoviću appeared first on Express.

Expresstabloid.ba