IZVOR
//?#

– Svaki treći dan odem do prodavnice, uzmem šta mi je neophodno i mirna sam. Hulija i ja smo same, tako da nama je lako. Sa prijateljima i ostatkom porodice smo na grupnom četu i grupa nam se zove “It's corona time” što znači “Vrijeme je za koronu” (smijeh). Pretpostavljam da neko ko živi u višečlanoj porodici ima više razloga za strah. Moram da dodam da pored Hulije i mene imamo i tri psa, pa iskreno u našoj kući alkohola i asepslola uvijek ima na pretek, i kuća se bar dva puta na dnevnom nivou čisti i dezinfikuje. Vrijeme prekratim tako što skuham ručak, poigram se malo sa psima, ali moram da priznam da najviše vremena sam uz televizor i pratim vijesti. Volim da sam upućena, da znam u svakom trenutku šta se dešava sa virusom i kako se širi, te pomno sve slušam i pratim – priča pjevačica i dodaje da problemi i panika na estradi tek slijede.

View this post on Instagram

❤❤

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on

-Što se same finansijske krize na estradi tiče, mislim da će se to tek pokazati za tri do četiri mjeseca. Za sada vjerujem da je svako uštedio i ostavio nešto na svom bankovnom računu, ali brzo će se potrošti, te tek onda kreće panika. Moraju da se plasiraju nove pjesme, novi spotovi, novi projekti, a to sve košta i po nekoliko hiljada eura tako da vjerujem da panika tek slijedi – prognozira poznata folkerka.

View this post on Instagram

❤❤

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on

-Čula sam i vidjela da je Đorđe David obolio od korone, i žao mi je bilo koga da se zarazi, ali ako biraš od dva zla, njega je pogodilo ono manje. On je dobro koliko sam primijetila, snima klipove, apeluje na narod, daje intervijue tako da nije od onih teže oboljelih, već funkcioniše normalno i sigurna sam da će biti ok. Opet moram da dodam da je samoizolacija jako bitna, i čula sam da je on bio u Makedoniji i da se tamo zarazio, zato poslušajte šta nam govore nadležni organi, jer sigurno ne govore ništa uzalud. On je jak čovjek i šaljem mu pozitivne misli – poručila je Elma Sinanović piše alo.rs.

The post FOLKERKA OTKRIVA: Panika i finansijski problemi na estradi tek slijede appeared first on Express.

Expresstabloid.ba