IZVOR

Muzičar Đorđe David potvrdio je danas na instagramu da je pozitivan na korona virus.

“Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… bolnica. Pakao, kao da si u zatvoru, u vojsci. Ljudi, čuvajte se. Molim vas!”, napisao je Đorđe na svom Instagram profilu.

On je juče prebačen na pulmologiju zbog upale pluća, a testirao se i na koronavirus.

Muzičar je za Nova.rs ispričao da je zbog jakog kašlja otišao na Infekrivnu kliniku gde su mu uradil test na koronu, s obzirom da je nedavno došao iz Makedonije. David je trenutno u najboljem stanju od svih pacijenta koji su primljeni u bolnicu i čeka rezultate testa.

“Kašljem od decembra. Nešto se mučim, pa se kao zalečim i tako. Kad je bilo lepo vreme ovih dana vozio sam bicikl, a pre toga sam putovao po jugu Srbije i Makedoniji. Vratio se 13 na 14-ti, tog dana imao čas sa klincima iz Zvezde Granda, 17 i 18 uredno vozio bajs. Samo me je skolomotalo jednu noć. Ujutru se probudio i sam se prijavio u Infektivnoj klinici. Uradili su mi test na koronaviris bez problema i čekam rezultate sutra,” ispričao je.

“Da li sam imao kontakt sa zaraženom osobom? Ne znam, verujem da nisam. Sad sam trenutno na Pulmologiji i ležim sa upalom pluća. Puna je bolnica ljudi, a ja sam sam u sobi. Dali su mi neki drugačiji tretman zato što sam čovek kome nije potreban kiseonik. Svi ljudi oko mene koji su u drugim sobama su sa kiseonikom. Hodnik se bukvalno trese od kašlja. To je ozbiljna katastrofa. Ja sam u najboljem stanju od svih tih koji su došli, u smislu da mi ne treba kiseonik i da mi se smanjio kašalj. Dobijam terapiju i bolje mi je. Ali problem je upala pluća”, rekao je Đorđe.

The post Đorđe David oboleo od korona virusa: Hodnik se bukvalno trese od kašlja appeared first on Tračara.

Tracara