IZVOR
//?#

Na internetu se pojavio snimak na kojem je mlada Seka, sa jedva dvadeset i nešto godina, gostujući u emisiji ”Magazin IN” kod Sanje Marinković pričala o tome šta voli da istakne na sebi i šta voli da drugi primijete na njoj.

– Najviše volim da sam kompletna, da sam baš pojava, kad me neko vidi kaže ”Wow, šta je ovo?”. Da sve zapadne za oko, ali ne može. Ja najviše volim da imam urednu kosu. Volim suknjice da oblačim, nekada volim i elegantno. Najviše što volim da istaknem na sebi su kosa i grudi – rekla je tada Seka Aleksić.

Petnaest godina kasnije stvari su se dosta promijenile, pa pjevačica više ne liči na onu sa početka karijere. Njen imidž je postao dosta svedeniji, okrenula se vjeri i bogu, te su njene objave na društvenim mrežama postale predmet sprdnje i podsmijeha omladine. Oni svako malo napišu neki post posvećen Seki Aleksić, a onaj koji je danas osvanuo glasi:

-Restartujte je na period od 2002 – 2008 – napisao je jedan korisnik Instagrama uz sliku Sekinog statusa, piše alo.rs.

Video: Instagram/srbija_showbizz

The post DANAS JE OKRENUTA RELIGIJI: Seka Aleksić je ne tako davno propagirala druge vrijednosti appeared first on Express.

Expresstabloid.ba