IZVOR
//?#

Jovana Tomić Matora ne prestaje da plače za djevojkom, Sanjom Stanković. Naime, od proslave Nove godine njihov odnos na ozbiljnom je testu, zbog poklona koji je Matora uručila Luni Đogani, s kojom kao par nisu u dobrim odnosima.

Svjesna toga kakvu je grešku napravila, Jovana ne propušta priliku da pokaže koliko se kaje i koliko joj je žao, međutim, Sanja joj “Lunu neće oprostiti”, iako ističe da je zapravo nije ostavila. Ona je objasnila i kako joj je poklon za Dan zaljubljenih ipak poslala, te da se zbog Jovaninog tugovanja osjeća kao da je umrla.

– E, osjećam se kao da sam umrla! Ona tamo tuguje kao da mene nema! Svašta nešto se piše, a generalno ja se do sada nisam ni oglašavala. Smatram da je živa riječ mnogo bolja od pisane. Poklon za Dan zaljubljenih sam ja lično odnijela u Šimanovce, međutim, produkcija nije nikome unijela poklone, znači ne samo moje! Bilo je baš dosta poklona u produkciji. Mnogo mi je žao zbog toga, jer znam koliko to njoj znači i baš sam vidjela koliko se rastužila i počela da plače i baš mi je bilo krivo, jer mislim da je zaslužila bar da dobije taj poklon, jer je ona jedina unutra koja ima toliko dugu vezu, preko dvije godine – počela je Sanja.

Sanja je progovorila o izlasku iz stana, ali i o tvrdnjama da ima dečka.

– Mediji nisu lijepo prenijeli što se tiče stana! Ja sam rekla da neću ići u njen stan koji je ona kupila, jer je gotova izgradnja prije mjesec dana, nego ću ostati u ovom stanu gdje sam bila i do sada, to su mediji loše prenijeli. Taj stan treba da se i opremi i svašta nešto, to je njen stan, pa neka ga ona opremi kako ona želi. A što se tiče dečka, nemam ga stvarno! Mislim da Jovana ne zaslužuje to da joj uradim, bez obzira šta se desilo između nas dvije. Ona stvarno ne zaslužuje da joj ja bilo šta ružno napravim! Taj dečko sa kojim sam uslikana jeste moj bivši, ali nismo se mi pomirili, taj momak ima djevojku, mislim da će se uskoro i oženiti i stvarno je ružno, mogli su bar facu da mu sakriju, jer dečko ne želi da bude dio javnog svijeta i mislim da to nije fer prema njemu. Znam da će Jovani smetati što sam se vidjela sa njim, ali mi je bila potrebna neka pomoć i njemu sam se obratila, jer sam znala da može da mi pomogne – ispričala je Sanja.

Stankovićeva je dala i svoj sud o Matorinom poklonu za Lunu Đogani.

– Nisam ljuta, razočarana sam! Nisam joj to oprostila i neću joj to oprostiti! Razlog je taj što, prošle godine kada smo bile u ‘Zadruzi’, napravila je glupost sa Lunom, tada sam joj oprostila i tada je ona meni rekla: ‘Ako budem napravila slično nešto, ti mene ostavi!’ Nisam je ostavila, ali nisam joj oprostila to sa narukvicom i opet napominjem… Luna tu ništa nije kriva! Ona može da radi šta god hoće, ali je Jovanin postupak mene povrijedio i razočarao.

The post Sanja Stanković se vidjela sa bivšim, a za vezu sa Matorom tvrdi: Neću joj oprostiti Lunu appeared first on Express.

Expresstabloid.ba