IZVOR
//?#

Sanji Stojanović mnogi su previđali blistavu budućnost. Međutim te prognoze, kao i boravak u “Farmi”, potpuno je bacio u sjenku kućni video pjevačice i njenog bivšeg dečka. Intimne scene u jednom trenutku preplavile su društvene mreže, a za Sanju su tako saznali i oni koji apsulutno ništa nisu znali o muzici koju pjeva.

Pričalo se da je video plasirao njen bivši dečko kao čin osvete. Mediji su o tome brujali danima. Sanja se tada povukla sa scene, a osim što nije snimala, nije se nigdje ni pojavljivala u javnosti. Ona se udala i posvetila porodici.

Ipak, poslije 11 godina braka i dvoje djece, nedavno se razvela. Domaći mediji su pisali da ju je on prevario i izbacio na ulicu, ali ona o razlozima nikada nije progovorila.

– Prosto je, mi više ne možemo da funkcionišemo, a detalje bih zadržala za sebe. Kada se nešto završi više nije ni bitno zašto je to tako, prekinuto je i to je to – rekla je ona.

Ubrzo nakon toga odlučila je da se vrati na muzičku scenu i snimila povratnički singl u kojem je pokazala svoje obline, ali i silikonske usne koje je u međuvremenu uradila.

– Pa, iskreno rečeno, kajem se. Smatram da sam bila baš mlada da bih u tom trenutku razmišljala kao sada. Nekako ja nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima. Sada mi to ne predstavlja nikakav problem i mogu otvoreno da prokomentarišem taj video. Tada mi je to bio takav tabu, ja sam tada imala 20 godina. Opet kažem, nezrelost je učinila svoje, nespremnost. Sada je to već nešto drugačije. Sa 30 i kusur godina malo drugačije razmišljam.

View this post on Instagram

🔜🔜🔜🔜🔜

A post shared by Sanja Stojanovic (@sanja.stojanovic.official) on

Iako je spremna za razgovor sa medijima, o toj temi sa nasljednicima nije razgovarala.

– Kćerka mi je starija. Sa njom me tek očekuje taj neki razgovor. Odnosno, da je pripremim, da je upoznam sa svim tim. Nekako je bila zaštićena od svega. Ona nije upoznata sa tim, nije imala prilike da čuje, ali mislim da sada kako je starija i kako se meni ovo zakuvava, mislim da je vreme da obavim sa njom taj neki razgovor – priznala je Sanja.

Da se vratila na javnu scenu ozbiljno govori i činjenica da Stankovićeva nastupa kako u Srbiji, tako i van granica. Ona je sada plavuša, a kao majka dvoje djece figuru je dovela do savršenstva. Kako se razvela krajem prošle godine, te je sve to još svježe, Sanja još nije otkrila da li u njenom životu postoji drugi muškarac.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

The post Nakon skandala sa p*rno snimkom, Sanja Stojanović progovorila: Nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima appeared first on Express.

Expresstabloid.ba