IZVOR
//?#

Emina Jahović spada u red onih rijetkih pjevačica koje tokom dvije decenije duge karijere nikada nisu imale problema sa viškom kilograma.

Ipak, Emina ističe da to isključivo ima veze sa odricanjima i napornim treninzima, što ju je svojevremeno dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Dok sam bila sa Mustafom Sandalom mi smo stalno trenirali. Ja sam čak počela da treniram 20 dana poslije carskog reza – priznala je Jahovićeva pred kamerama “Exkluziva”.

– Zbog toga sam čak imala i komplikacije vezane za trbušne mišiće. Međutim, nikad nisam odustala od vježbanja jer je to moj ventil. To je nešto što volim – dodala je pjevačica, dok o raskidu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom nije mnogo željela da govori.

– Nisam u korektnom odnosu sa svim bivšim partnerima. Otac moje djece je, na primjer, jako bitan za mene. Mustafa mi je jako dobar prijatelj. I dan danas me podržava. Mi moramo da ostanemo u dobrim odnosima zbog djece. Moj Jaman je jako zrelo dijete i on nam nikad ne da da se svađamo ili prepiremo na bilo koji način. Nikad to nismo ni radili, doduše. Naš razvod je bio poprilično jednostavan jer se ljubav ugasila, pa niko nikog nije prevario, pa samim tim niko nije mnogo patio. Zato smo vjerovatno i ostali u ovako dobrim odnosima. Sa druge strane, ljubav je nešto što nam svima treba, pa i meni, ali jednostavno nemam vremena, ne samo za ljubav nego bukvalno za obrok. Obaveze oko linije šminke su mi oduzele toliko vremena i energije da mi teško padaju scena i pisanje pjesama, ali valjda je to normalno u ovom periodu – rekla je Emina.

The post Emina Jahović progovorila o zdravstvenom problemu, pa spomenula bivšeg muža appeared first on Express.

Expresstabloid.ba