IZVOR

Nedavno je odjeknula vest u medijima da je Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare, rešila da donira bubreg Laziću. Pojavila se vest da pevaču otkazuje levi bubreg i da samo delimično vrši funkciju, a sada se oglasio i Darko Lazić ovim povodom.

Podsetimo, Miroslava je pre nedelju dana za “Srpski Telegraf” izjavila:

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!

Vlado Georgijev zaboravio na ALKOHOL- Jer, porodica pre svega!

– Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. Pa on je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako razmišljam. Pokloniću mu svoj bubreg, neću da mu prodam, a meni je i dovoljan jedan da preživim. Molim vas, neka mi se javi i ja ću odmah da krenem sa potrebnim analizama. Nadam se da će moj bubreg biti odgovarajuć za Darka.

Tim povodom se, u toku današnjeg dana, oglasio sam Darko Lazić, postavljajući na društvene mreže video zapis u kom prisustvuje okretanju pilića na ražnju, pri čemu je, uz osmeh, poručio:

– Evo, drugari, sa mojim bendom sedim kući pošto je transplantacija bubrega uspešno obavljena, pa da vidite kako je to uspelo. Dobio sam nove bubrege.

Pevač je rešio da se našali sa svim spekulacijama koje su se pojavljivale u javnosti u vezi sa njegovim zdravljem. Na snimku vidimo da se Darko odlično zabavlja sa svojim prijateljima i da će uživati u odličnoj klopi.

SvetSvet, Instagram Printscreen

The post “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! appeared first on Svet portal.

Svet.rs