FOTO: SONJA SPASIĆ

Milica Pavlović ne krije koliko voli baku i dedu, koji su je podigli. Ona kad god joj se za to pruži prilika govori o njima, pa je tako bilo i sada, kada se u jednoj emsiiji prisetila svog odrastanja. 

U mom slučaju baka i deka su mi nadomestili sve ono što možda i neka deca sa roditeljima nisu doživela i, pritom su mi preneli te dobre životne vrednosti, koje ja danas primenjujem i zbog toga u svom okruženju pronalazim ljude koji su slični meni – ispričala je Milica, pa dodala da se kod nje u porodici uvek znalo šta se sme, a šta ne sme.

Prvu i to najkraću suknjicu meni je kupio deda – dodala je ona u “150  minuta”, pa tako i dokazala da su baka i deka imali poverenja u nju i da je otvoren razgovor ključ stabilne porodice i vaspitanog deteta.

Nakon ovog gostvanja pevačica je na društvenoj mreži Instagram dobila gomilu lepih komenatra, a jedan se i posebno izdvojio:

Divna i plemenita devojka. Lično sam se uverila u Leskovcu. Sedela je u restoranu sa bakom i dekom, priridno i opušteno ponašanje, razgovor pun topline sa njima. Ono što me je još više oduševilo kod nje je to što je bila uzuzetno pristojna i pažljiva prema mladiću sa posebnim potrebama, prišao joj je spontano, obradovao se što je video uživo, seo za njihov sto i popričao. Ona ga je uvažila, ispoštovala. Pokazala je koliki veliko i plemenito srce ima.

Izvor: Kurir.rs