Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

Pevačica Sandra Afrika na početku svoje karijere sarađivala je sa Miletom Kitićem prativši ga kao igračica na njegovim nastupima širom regiona i dijaspore, a nakon toliko godina i mnogih spekulacija pevačica je odlučila da napokon progovori i stavi tačku na priče.

Iako je saradnja bila uspješna, njih dvoje su je naglo prekinuli zbog Sandrine odluke da napravi nešto svoje i započne pevačku karijeru. Spekulisalo se i da su pevači i tada njegova igračica bili u emotivnoj vezi, a da je pravi haos nastao kada je Marta Savić sve to saznala.

Afrika je sada, posle toliko godina, rešila da progovori na temu o raskidu saradnje s Kitićem i razrešila mnoge sumnje, pa između ostalog i to da ju je Marta Savić svojevremeno čupala za nadogradnju.

Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije pretio, niti ona meni, niti sam ja nekome – otkrila je Sandra.

Afrika je otkrila i koji je to Miletov gest najviše uvredio.

Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine Tucaković, pošto je ona meni pisala pesmu “Afrika”, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila – objasnila je Afrika.

Sve ovo naljutilo je pevačicu jer, kako ona kaže, Mile je i te kako znao da bude kulturan i fin kada mu je trebala njena pomoć.

Jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umeo da bude fin i kulturan i da zove moju mamu jer sam ja bila maloletna za pasoš da se završi što pre i za svašta nešto, tako da me je to malo uvredilo, ali nije bilo nikakve svađe – rekla je pevačica.

Sandra je na kraju otkrila i kako bi se ponela prema njemu kada bi ga ponovo srela.

Kad bih ga srela samo bih mu rekla “ćao”, kao što mu kažem na aerodromu kad ga sretnem – zaključila je Afrika.

Izvor: Kurir.rs