IZVOR


Lazar Čolić Zola raskinuo je veridbu sa Mijanom Kulić i od tada više nije želeo da se pomiri sa njom uprkos njenim pokušajima. Sinoć je u dnevnoj sobi razgovarao sa Majom Marinković a ona je posle Suzani otkrila da joj se i nabacivao.

Poznato je da je Lazar Čolić Zola bio po strani dok je Miljana Kulić boravila u rijalitiju “Zadruga 2”, ali se sada očigledno opustio.

“Suzo, on se meni otvoreno nabacuje!”, povikala je Maja u jednom momentu, pa mu se obratila:

“U emotivnoj sam depresiji. Hoćeš malo torte Zola?”, upitala ga je Maja.

“Ja ne mogu da verujem da te zovem napolje i ti nećeš. Hoću da kuliram, gledam u nebo, hoću da mi bude lepo. Al’ ti imaš visoko mišljenje o sebi. Ti sebe toliko uzdižeš, pričaš ljudima kako se ja tebi nabacujem. Šta pričaš ti čoveče? Opusti se”, pričao je Zola Maji uveravavši je da je smo hteo da se druže.

Kao što je poznato, Miljana Kulić, koja je diskvalifikovana iz rijalitija do sada je Zoli u nekoliko navrata pravila ljubomorne scene, pa ne sumnjano da joj ni sada neće biti baš svejedno zbog ove priče koja se rađa između Zole i Maje.

svetsvet

The post ZOLA PREBOLEO MILJANU?! Ova zadrugarka tvrdi da joj se nabacuje, KULIĆEVU ĆE RAZBESNETI appeared first on Svet portal.

Svet.rs