IZVOR
//?#

U ovom dueli snage su odmjerile Milica Čikarić, Jelenina kandidatkinja i Džejla Ramović, Marijina kandidatkinja.

Milica se predstavila pjesmama “Pucaj u ljubav” njene mentorke Jelene i “Čaje šukarije” Zdravka Čolić, dok je Džejla otpjevala pjesme “Vidim nas” od Adila i “Hiljadu i tri” Tamare Todevske. U studiju je sve vrijeme bilo napeto, jer žiri nije mogao da se odluči za koju djevojku bi glasao, obzirom da su obje vanserijski talenti.

– Ovdje će biti zanimljivo, jer su i Milica i Džejla fantastične. Imamo djevojku iz Srbije i djevojku iz Bosne i Hercegovine i baš me zanima kako bi publika glasala u finalu za njih – rekao je Popović.

– Pogriješio si potpuno. Ovdje se uopšte ne radi o tome, već o dvije djevojke koje se gotive i ljube u bekstejdžu i one bi trebalo da budu primjer kako bi naše države trebalo da se ponašaju – rekao je Đorđe i dobio gromoglasan aplauz.

– Ja mislim da bi ovdje trebalo da se napravi izuzetak i da obje takmičarke idu direktno u finale. Mislim da će se svi složiti – rekao je Bosanac kojeg su u ideji podržale i ostale kolege iz žirija.

– Prihvaćeno – rekao je Popović bez puno razmišljanja.

I jedna i druga mentorka potrčale su na scenu da čestitaju svojim učenicama, koje nisu krile oduševljenje ovom odlukom žirija.

Bravo za gospodina Bosanca!

 

Express/Grand

The post Žiri nije mogao da se odluči koja je bolja, Džejla i Milica oduševile appeared first on Express.

Expresstabloid.ba