IZVOR
//?#

Andreana Čekić se razvodi od Ivana Miladinovića, a dok je razvd u toku, ona otvoreno govori o zlostavljanju koje je preživjela u braku.
Pjevačica je otkrila da postoji više razloga zbog kojih je odlučila da se razvede:

– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja s drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mjesecima poslije moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sammu rekla da imam nekoga i da sam sretna u novoj vezi. Znao je da će finansijski prosperirati samo uz mene.

Ona je otkrila i detalje veze sa novim, oženjenim dečkom, pa dodala da joj se suprug sveti i preko njega.

– Pošto nisam željela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao putem medija. Prvi korak bio je da predloži Markovoj još uvijek zakonitoj supruzi da izjavi za medije da sam joj preotela muža. Obećao joj je pomoć i pružio prijateljsku ruku da zajedničkim snagama unište moju karijeru. Nažalost, ona ga je poslušala, pa je time započela lavinu lažnih izjava o Marku i meni. Ono što nije spomenula jeste to da su Marko i ona već dvije godine u formalnom braku, da je on mnogo vezan za kćerkicu i da je samo zbog nje živio u istom stanu s Marinom – poručila je Andreana za “Alo”.

The post U JEKU SKANDALA I RAZVODA: Andreana Čekić progovorila o novom dečku i njegovoj ženi appeared first on Express.

Expresstabloid.ba