IZVOR
//?#

U  emisiji “Premijera – Vikend specijal” gostovala je pjevačica Goca Tržan.

Ona je ovom prilikom promovisala svoju novu pjesmu “Magnet za samoću” a pored toga pričala iskreno i otvoreno o svojoj porodici.

Goca je ovaj put pričala i o trudnoći, te pokušajima da se njen suprug Raša i ona ostvare kao roditelji, ali i otkrila da njena kćerka Lena ne voli što joj je baš ona mama.

– Ja tvrdim da svako od nas dobije dijete koje će ga naučiti pameti. E tako je i meni Bog poslao Lenu da naučim nešto, a ne sve da bude kako ja hoću. Porodica je mjesto gdje ja čuvam svoju intimu. Ono što dijelim sa ljudima su poučne stvari, u smislu Jutjub vlogova, gdje pričam o stvarima kojih se bojih i tako dalje i u fazonu sam da podijelim svoje iskustvo i u tom smislu čačkam svoju privatnost. Lena ne voli da se slika, ne interesuje je to i meni je drago. Ona je svjesna moje karijere i nekoliko puta mi je rekla da bi voljela da joj nisam mama. Šta god da uradi, ljudi to vide kao “kćerku Goce Tržan”. Ona je samosvjesna, otresita i ne da na sebe, ja nisam bila takva kad sam bila mala. Sve sam nešto tad na spolja da se ne bi vidjelo koliko je iznutra krhko i mekano. Vrlo je socijalizovano dijete i druži se sa djecom iz kraja, ne samo sa djecom mojih kolega, a to je važno za sve njih. Ja volim što se moje dijete druži sa djecom sa kojom ide u školu. I dalje ona radije sluša nekog klinca, ona odbija da sluša moju muziku, mora da me sluša u drugim segmentima, ne mora da sluša i moje pjesme – ispričala je Goca.

The post REKLA MI JE DA BI VOLJELA DA JOJ NISAM MAJKA: Goca Tržan iskreno o odnosu sa kćerkom appeared first on Express.

Expresstabloid.ba