IZVOR
//?#

Pjevačica Rada Manojlović odlučila je da finansijski pomogne svojoj sestri Maji i otvori joj kozmetički salon.

Naime, Radina mlađa sestra je prije nekoliko nedjelja završila kurs šminkanja nakon čega je Rada odlučila da je obraduje i uloži veliku sumu novca kako bi joj otvorila salon, piše Alo.

– Radi je veoma važno da Maja bude obezbjeđena, pa je shvatila da bi za nju bilo najbolje da joj otvori salon u kojem bi bila gazdarica, ali i radila sa mušterijama. S obzirom na to da je u svom rodnom selu Četereže renovirala kuću i kupila ocu sve što mu je potrebno za poljoprivredne radove, sada je na red došlo da obezbjedi i sestru, za koju je veoma vezana. Maja je bila oduševljena Radinom idejom, ali i vrlo zahvalna što ima toliko povjerenja u nju – otkriva izvor pomenutog lista i dodaje:

– Iako je Maji Požarevac blizu Rada je odlučila da joj otvori salon u Beogradu, gdje će se i ona šminkati prije svakog gostovanja na televiziji, ali i nastupa. Ona smatra da će biti odlična reklama svojoj sestri, te da će tako privući veliki broj djevojaka i žena koje je prate na društvenim mrežama, pa Maja neće imati mnogo problema da stekne mušterije.

Kako se navodi, i Rada i Maja jedino brinu zbog toga što će njihov otac ostati sam u selu Četereže.

– Najveći problem im je trenutno otac, koji će ostati sam na selu, s obzirom na to da će Maja, koja je uvijek bila uz njega, sada više vremena provoditi u Beogradu. Ipak, njemu je najvažnija sreća njegovih kćerki, pa se složio sa Radinom idejom da salon bude u glavnom gradu. Maja će svakog vikenda putovati za Četereže, ali i tokom nedjelje kada ne bude imala zakazane termine za šminkanje. U međuvremenu, treba da nađe radnice koje će se baviti frizerajem u salonu, ali i jednu pomoćnicu koja će šminkati sa njom – zaključio je izvor.

The post Rada Manojlović finansijski pomogla sestri da pokrene privatni biznis, ali se pojavio problem appeared first on Express.

Expresstabloid.ba