IZVOR
//?#

U emisiji “Premijera – Vikend specijal” progovorili su roditelji Nadežde Biljić, Radoje i Slavica, povodom nemilog događaja koji se prije par dana odigrao u Zadruzi.

Podsjećanja radi, Miki Đuričić je prije nekoliko dana fizički nasrnuo na Suzanu Perović i tom prilikom joj udario šamar, a potom i na Nadeždu koju je udario štakama više puta. Pravosuđe je odmah reagovalo i osudilo Mikija na godinu dana kućnog pritvora i kao i na zabranu prilaska žrtvama u tom periodu.

Nadežina porodica je potrešena zbog ovog događaja i njeni roditelji su odlučili da javno iznesu stav po ovom pitanju. Nadeždin otac Radoje ističe da se vidjelo da je Miki pokazao nemoć i da je njegova kćerka bila kolateralna šteta.

– Kao roditelj, kad rodiš dijete, paziš ga odmalena, trudiš da živi što bolje i onda to neko iskoristi kao krpu. Mislim da lično nije bio izazvan sa njene strane, da je bila kolateralna šteta. Njega (brata) sklanjamo iz te priče, on je dijabetičar i ne želimo da se sikira. Meni je u tom cijelom snimku najgori momenat bio kad je ona pala ili čučnula i onda je on nju udario. Tu se osjeća nemoć. Takve osobe, takvog tipa, jednostavno ne priznaju da su zlostavljane, jer sve prebacuju na neku stvar da će taj neko da se popravi. Mi smo sve to prošli sa njom – kaže Nadeždin otac.
– Ja kao roditelj sigurno nisam zadovoljna tom nekom kaznom, ali ne znam ni kakvu kaznu bih mu dodjelila. Ona ima traume – rekla je njena majka.

The post PRVI PUT JAVNO O NASILJU: Oglasili se Nadeždini roditelji appeared first on Express.

Expresstabloid.ba