IZVOR
//?#

Miki Đuričić i Suzana Perović zavoljeli su se u rijalitiju “Zadruga 2” i od tada su imali ozbiljne planove, međutim sve se srušilo u trenutku kada je Miki nasrnuo na Suzanu, kasnije i na Nadžedu Biljić zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija.

Kada je Miki pobjegao iz rijalitija, poslije čega je doživio i saobraćajnu nesreću svojim prijateljima je pričao o Suzani, a u jednom trenutnku je rekao i kakvi su njihovi planovi. Pčelar iz Kupinova htio je sa svojom djevojkom da potroši 50.000 eura za njihov zajednički dom, a malo je falilo da dođe do realizacije, piše Kurir.

Međutim, Miki je napravio incident zbog kojeg je osuđen na godinu dana kućnog zatvora. On je takođe dobio zabranu prilaska Suzani i Nadeždi.

– Dok je Miki bio u “Zadruzi”, njegovi prijatelji su mu tražili neki lijep salaš jer ih je zamolio da to urade. Našli su mu jedan koji je trebalo da pogleda nakon što izađe iz rijalitija. On i Suzana su imali ozbiljne namjere. Planirali su da novac ulože zajedno, ali bi on dao veći dio – kaže izvor blizak Mikju i dodaje:

– Suzana nije imala dilemu u vezi s Mikijem i njihovim zajedničkim životom, ali se jedino plašila šta će djeca da joj kažu na to. Zato se ovako slomila sada, jer su im krupni planovi skroz srušeni. Suzana nije džabe upala u teško psihičko stanje. Treba da pogleda u oči još uvijek vjenčanog muža, kao i djecu, a od veze s Mikijem definitivno do daljnjeg nema ništa, jer on ne smije da joj priđe.

The post OVO SU PLANOVI KOJE JE MIKI IMAO SA SUZANOM: Sve je palo u vodu, sada ne smije ni da joj priđe appeared first on Express.

Expresstabloid.ba