IZVOR
//?#

Koliko je bilo zainteresovanih za audiciju “Zvezda Granda”, najveći studio Avala filma na Košutnjaku bio je pretrpan od kandidata.

Zbog ogromnog ineresovanja, popularnom kecu, gdje se inače snima ovo muzičko takmičenje, bilo je gotovo nemoguće prići. Svi kandidati, strpljivo su stajali u redu nekoliko sati, a Dragan Stojković Bosanac, koji je uz Đorđa Davida bio na samoj audiciji, svirao je na harmonici u bekstejdzu i na taj način razbijao tremu mladim pjevačima.

Dolazak Saše Popovića izazvao je ovacije kod svih kandidata,, pišpe “Alo.rs”.

Direktor Grand produkcije, prije samog kastinga, rekao je:

“Odziv je bolji nego prošle godine. Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje, rekao je Popović i otkrio šta se sprema za jesen:

– Sljedeće sezone pored šest mentora, u svakoj emisiji imaćemo po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti najveće regionalne zvijezde. Zvaćemo na primjer Brenu, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog i mnoge mnoge druge. Vidjećete kakav spektskl pripremamo”, rekao je odlično raspoložen Sapa.

Inače, audicije u Nišu i Novom Sadu su već završene, pa se Grandov kasting karavan na čelu sa Popovićemm sljedeće nedjelje seli za Bosnu i Hercegovinu.

The post OPSADNO STANJE U STUDIJU: Popović otkrio ko će biti u novoj sezoni “Zvezda Granda” appeared first on Express.

Expresstabloid.ba