IZVOR
//?#

Popularna hrvatska starleta Ava Karabatić na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje provokativne fotografije, a nedavno je obožavatelje počastila setom fotografija u ružičastoj haljini s dubokim dekolteom.

I dok su joj brojni fanovi pisali kako izgleda odlično, bilo je i onih koji su joj dali do znanja kako fotografije nisu baš prigodne za objavljivanje na društvenim mrežama.

Zar ti nije glupo ovakve odvratne fotografije objavljivati? Žena od toliko godina da se tako ponaša. Sramota. Još da su slike umjetničke ne bi ništa komentarisao, ali ovako kao muško… prestrašno ženo. Što ti treba da ti drugi komentarišu da te žele odozada j****? Ti kao neka načitana žena s fakultetom pa da si to dopustiš. Jeftino privlačenje pažnje – napisao je obožavatelj ispod fotografije, a Avi nije trebalo dugo da mu odgovori.

– Zapitaj se u moralnost onih ‘obučenih do grla’, ponekad prividna slika ne mora karakterisati ličnost pojedinca – komentarisala je Ava.

The post Obožavatelj poručio Avi Karabatić: Zar ti nije glupo ovakve odvratne fotografije objavljivati? appeared first on Express.

Expresstabloid.ba